Wie zijn wij?

Ons Team

Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die begrijpen wat gastvrijheid is en die een groot hart hebben voor de horeca. Wij nemen een speciale plaats in onze wijk in, maar ook in onze boeskoolstad. Met ons concept proberen wij oud en nieuw met elkaar te verbinden en het  huiskamergevoel te creëren.  Zo heeft elk horecaconcept zijn eigen unieke sterktes: trendy concepten, grand café’, eetcafé’, we waarderen al onze collega’s die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben en dus ook ons unieke concept. Tenslotte draait het allemaal om mensen. 

Voor ons hele team is horeca erg belangrijk, maar wij hebben ook allen nog een  baan er naast of studeren nog. Dus ervaring op vele vlakken maakt ons team wat het is, een team om trots op te zijn!

Buiten de derde generatie horeca-ondernemers, Anja en Martin Olde Weghuis, die in de horeca zijn opgegroeid, is natuurlijk ook voor de vierde generatie, Tim en Tess, het café hun tweede huis. Bovendien werken ze, naast hun studie, beide ook elders in de horeca om ervaring op te doen en ervaring te delen. Monique, de partner van Martin, is veelvuldig achter de bar te vinden wanneer er feestjes zijn, evenals Anniek, de vriendin van Tim. Tijdens de muziekmiddagen is Jorieke achter de bar te vinden en staat Matt achter de knoppen als onderdeel van de vaste crew. Verder wordt in drukke tijden ons team aangevuld met Rob, Gerwin, Gerard, Demi en Ellis. 
Team Olde Weghuis is een echt familiebedrijf. Wil je kennismaken? Wij nodigen jullie graag uit om ons uit te dagen op de gastvrijheid.